Zakelijk verblijf in Camperduin
Vergaderen, trainingen & evenementen

Een unieke vergaderlocatie voor uw vergadering of bedrijfsevenement aan de Noord-Hollandse kust

Strandhotel Camperduin heeft samen met strandpaviljoen Struin en Laguna Beach beschikbaarheid voor groepen van vijf tot driehonderd personen. Kies voor uw één- of meerdaagse bijeenkomst uit één van onze drie goed geoutilleerde vergaderzalen. Raak geïnspireerd door het weidse en onovertroffen uitzicht op strand, zee, duinen en polder. Onderbreek de vergadering of het evenement voor een weldadige lunch in Struin, ons strandrestaurant aan zee, een verzorgde picknick in de duinen of voor een frisse neus op het strand. Sluit de dag af met een drankje in de hotel- of strandbar of met een barbecue op het strandterras. Bij ons is vergaderen aan zee ook echt vergaderen met uitzicht over zee!


Vergaderarrangementen

Geen vergaderwens is ons te gek. Strandhotel Camperduin, Laguna Beach en Strandrestaurant Struin bieden voor iedere zakelijke gelegenheid een arrangement op maat. Onze royale vergaderaccommodaties, idyllisch gelegen in de natuurviersprong van strand, zee, duin en polder, kunnen al uw vergaderwensen aan. Alle vergaderzalen zijn sfeervol en bieden uitzicht op duinen, zee of strand. U heeft onbeperkte beschikking over koffie, thee en ijswater, laptop, snelle Wi-Fi, beamer, blocnotes en flipover.


Dineren & Overnachten

Strandhotel Camperduin adviseert u graag bij het samenstellen van een programma afgestemd op de gelegenheid en het gezelschap. Sluit de dag af met een drankje in de hotel- of strandbar of met een barbecue op het strandterras. Bij iedere reservering kan worden gekozen voor luxe of eenvoudige overnachtingsmogelijkheden. Kortom, u wordt van A tot Z ontzorgd en kunt u volledig focussen op uw eigen programma.


Activiteiten

Teambuilding, vergaderbreak, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, schoolreisje of iets te vieren met familie of vrienden? Kies uit een van de vele outdoor groepsactiviteitenprogramma’s die Strandhotel Camperduin in samenwerking met buitensportbedrijf ‘De jongens uit Schoorl’ aanbiedt.  Van branding raften tot kite-vliegeren en van boogschieten tot een gps-tocht door de duinen: ‘De Jongens uit Schoorl’ maken – met een doordachte aanpak – van de duinen een grote speeltuin en van het strand een pretpark.

Direct een offerte aanvragen

Vul uw aanvraag in het formulier in en wij nemen binnen twee dagen contact met u op. Voor vragen of boekingen kunt u ook altijd bellen met +31 (0)72 509 1436. Wij staan altijd voor u klaar!

Please fill the required field.
Please fill the required field.