Contact

Contactgegevens

Telefoon 
+31 (0)72 509 14 36

E-mail 
info@strandhotel-camperduin.nl

Adres
Heereweg 395 
1871GL Camperduin / Schoorl
Nederland

Image

Wat kunnen we voor u doen?

Routebeschrijving auto

Toeristische route vanaf de A9
Bent u ruim op tijd en vindt u het leuk om meteen de omgeving te zien, raden we aan om vanaf de A9 bij Uitgeest af te slaan. Van Uitgeest t/m Camperduin rijdt u langs gezellige kleine dorpjes en door een prachtig landschap. Volg vanaf Uitgeest in chronologische volgorde Castricum, Egmond, Bergen, Schoorl, Groet en Camperduin. U bent een half uur langer onderweg, maar raakt al meteen in de vakantiestemming. Mocht u vragen hebben over de omgeving horen wij dat graag.

Let op: Niet alle navigatie systemen kunnen Camperduin goed vinden! Probeer het hotel dan te vinden met postcode 1871 GL in Schoorl. Vaak lukt het dan wel. Zo niet, kunt u ons op ouderwetse manier natuurlijk ook vinden.

Recht toe recht aan vanaf de A9
Volg vanaf de A9 Den Helder. Na de ring van Alkmaar komt u op de N9 en blijft u Den Helder aanhouden. Volg vanaf de N9 Schoorl en daarna Groet. U rijdt inmiddels al op de Heereweg, maar zal deze uit moeten rijden tot aan het strand van Camperduin. Als u in Camperduin de rotonde rechtdoor pakt ziet u het hotel aan de linkerkant verborgen achter het duin.

Vanuit Den Helder
Vanuit Den Helder volgt u  de N9 naar Alkmaar. U slaat af bij Petten en volgt de borden Schoorl/Camperduin. In Camperduin aangekomen gaat u rechtsaf bij de rotonde. Het hotel is gevestigd aan uw linkerhand.

Laadpaal voor elektrische/hybride auto's

Wij hebben twee laadpalen voor elektrische auto's op de parkeerplaats bij het hotel. De laadplekken vindt u bij het hotel op Heereweg 395 bij de groene parkeervlakken.

Routebeschrijving OV

Het Strandhotel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U dient bus 151 vanaf het centraal station van Alkmaar te pakken. Vanaf de bushalte Honsbossche zeewering is het 100 meter lopen naar het hotel. Zo bent u binnen 30 minuten in Camperduin. Zie www.9292.nl voor de dienstregeling