Over ons
Strandhotel Camperduin

Een bijzonder stukje Nederland

Jos en Marleen Jansen zijn op 1 maart 1985 begonnen in het voormalige pension Golfzang. In 1993 en 1996 is er nieuw gebouwd en heeft het hotel de omvang gekregen van nu. Vanzelfsprekend is er steeds weer geïnvesteerd en gemoderniseerd en is het Strandhotel nog steeds een hedendaags hotel. Zoons Jelle en Tjerk nemen het roer langzamerhand over van hun ouders.
 

Duurzaam ondernemen

Binnen Strandhotel Camperduin streven we naar een duurzaam inkoopbeleid waarmee ook de markt gestimuleerd wordt naar een meer innovatiegerichte en duurzame aanpak van inkoop. Dit doen we door bij elke aankoop een bewuste keuze te maken en de mogelijkheid tot fairtrade, bio-gecertificeerde en/of streekproducten e.d. te overwegen.
 

Nieuw strand

Sinds 2014 is er een heel nieuw stuk land bijgekomen in Camperduin. Een nieuw stuk land met nieuwe duinen, een breed strand en unieke strandlagune. Er is werkelijk een bijzonder stukje Nederland bijgekomen. We hebben speciaal voor het nieuwe strand een wandeling ontwikkeld met meer informatie over het gebied.
 

Identiteit Camperduin

Een plek van alles en toch een plek van niets. Dijk én duinen. Polders met strand aan zee. Maar ondanks dit aanbod is er hier weinig drukte aan de kust. Want grenzen creëren vaker een niemandsland dan een trekpleister. Hier in Camperduin woont men al eeuwen en is men bescheiden geboren of anders wel geworden.

Al meer dan 35 jaar een geliefde plek

Strandhotel Camperduin is een plek waar u als gast en persoon welkom wordt geheten door medewerksters die al heel veel jaren hebben bijgedragen om ons hotel tot een geliefde plek te maken. Een plek waar het voelt als thuiskomen en u welkom bent om te genieten van alles wat de prachtige omgeving te bieden heeft.

Dineren met zeezicht in Struin

In het hoogseizoen bieden wij u iedere dag een afwisselend 3-gangen menu in het paviljoen aan. Een menu dat is afgestemd op het seizoensaanbod van producten, het weer, de inspiratie van de kok en natuurlijk op u. Naast het 3-gangen menu kunt u in het paviljoen ook a la Carte eten.

Wat onze gasten zeggen

We hebben zo lekker geslapen dat we ons verslapen hebben (3 uur!) en we mochten alsnog ontbijten. Super vriendelijk en we komen terug!

5/5      
Tripadvisor
5/5      
Booking.com
5/5      
Expedia
5/5      
Google Reviews
5/5      
Facebook