Strandhotel Camperduin
Op de kruising van zee, strand, duin en polder

  •  Voordelen van direct boeken:
  •  5% korting
  •  Uitzicht keuze: duin of polder
  •  Eerder inchecken (indien mogelijk)
Boekt u liever telefonisch? Bel: +31 (0)72 - 509 14 36

Een plek met rust en ruimte, stiltes en stormen

Geniet van de unieke natuurviersprong waarin Strandhotel Camperduin verborgen ligt. Wandel of fiets door de duinen, langs het strand, over de dijk of in de polder en verdwijn even helemaal in deze ultieme natuurbeleving. Neem met een voldaan gevoel plaats voor een verrukkelijk diner in ons strandrestaurant Struin met uitzicht over strand, zee, duin en polder. Overnacht midden in de natuur en word vol verwondering wakker bij de aanblik van het prachtige polder- en duinlandschap. Strandhotel Camperduin: een plek met rust en ruimte, stiltes en stormen. Dat is waar wij voor staan.

Omgeving &
activiteiten

De omgeving van Strandhotel Camperduin barst van de mogelijkheden voor outdoor activiteiten en (culturele) uitjes. Ga er zelf op uit met de fiets door de duinen of maak een lange wandeling langs strand of door de duinen. Ontdek vooral het nieuwe stukje Nederland (strand, duin, lagune) dat in 2014 in Camperduin is aangelegd. Ook leuk: lekker shoppen in Bergen of Alkmaar of ga in Alkmaar naar de film of de kaasmarkt. Ook een bezoek aan een van de vele musea in de omgeving is de moeite waard.
Image

Uw verblijf in Strandhotel Camperduin

Restaurant

Tijdens uw verblijf aan de Schoorlse duinen bieden wij u verschillende opties voor eten & drinken. In het restaurant in ons hotel kunt u rustig wakker worden met uitzicht op de Schoorlse duinen – bij mooi weer kunt u ook op ons terras ontbijten. Dineren kan in ons restaurant Struin met prachtig uitzicht over de Noordzee en Hondsbossche Zeewering. Kijk hier voor meer informatie over onze restaurants

Activiteiten & Omgeving

Strandhotel Camperduin ligt precies op de grens van de duinen, polder en het strand. Daarom is het de perfecte uitvalsbasis voor mooie fietstochten door de duinen en polder, mountainbiken door de Schoorlse duinen of gewoon een rustig dagje liggen op het strand. De gezellige dorpen Groet (2 km), Bergen (10 km) en Egmond (19 km) zijn zeker een bezoek waard, en vergeet ook niet het grote klimduin van Schoorl (5.5 km) te beklimmen. Bij een langer verblijf kiezen veel gasten voor een stadswandeling door Alkmaar (16 km) of een bezoek aan het marinemuseum in Den Helder (30 km). Genoeg te beleven in de omgeving van Camperduin.

Fietsen

In het hotel hebben wij enkele fietsen te huur. U kunt contact opnemen met onze receptie om uw fiets te reserveren. Mochten wij geen fietsen meer beschikbar hebben kunt u bij Masteling in Groet een fiets huren. Hier kunt u ook een mountainbike of bakfiets huren.

Hopelijk tot snel.

Wat onze gasten zeggen

Top locatie vlakbij het strand. Prima kamer, zeer vriendelijk personeel en goede verzorging qua ontbijt en diner!

4.0/5      
Tripadvisor
4.1/5      
Booking.com
4.1/5      
Google Reviews
4.3/5      
Facebook