Strandhotel Camperduin
Op de kruising van zee, strand, duin en polder

  •  Voordelen van direct boeken:
  •  Direct boeken korting
  •  Uitzicht keuze: duin of polder
  •  Gratis wandel of fietskaart
Boekt u liever telefonisch? Bel: +31 (0)72 - 509 14 36

Een plek met rust en ruimte, stiltes en stormen

Geniet van de unieke natuurviersprong waarin Strandhotel Camperduin verborgen ligt. Wandel of fiets door de duinen, langs het strand, over de dijk of in de polder en verdwijn even helemaal in deze ultieme natuurbeleving. Neem met een voldaan gevoel plaats voor een verrukkelijk diner in ons strandrestaurant Struin met uitzicht over strand, zee, duin en polder. Overnacht midden in de natuur en word vol verwondering wakker bij de aanblik van het prachtige polder- en duinlandschap. Strandhotel Camperduin: een plek met rust en ruimte, stiltes en stormen. Dat is waar wij voor staan.

Omgeving &
activiteiten

De omgeving van Strandhotel Camperduin barst van de mogelijkheden voor outdoor activiteiten en (culturele) uitjes. Ga er zelf op uit met de fiets door de duinen of maak een lange wandeling langs strand of door de duinen. Ontdek vooral het nieuwe stukje Nederland (strand, duin, lagune) dat in 2014 in Camperduin is aangelegd. Ook leuk: lekker shoppen in Bergen of Alkmaar of ga in Alkmaar naar de film of de kaasmarkt. Ook een bezoek aan een van de vele musea in de omgeving is de moeite waard.
Image

Strandhotel Camperduin hanteert aangescherpte maatregelen

Aanpassingen in het Strandhotel
Wij zijn ontzettend blij dat wij u onder de huidige omstandigheden nog steeds mogen ontvangen in ons Strandhotel. Het genieten van het strand en duinen is niet veranderd, wel hebben wij de volgende aanpassingen doorgevoerd om ieders veiligheid te garanderen.

Schoonmaak
Kamers zullen gedurende uw verblijf niet worden schoongemaakt. Verse lakens en handdoeken kunnen vanzelfsprekend dagelijks worden geleverd.
Algemene ruimtes worden meerdere malen per dag gedesinfecteerd. U kunt daarnaast contactloos uw kamer openen.

Restaurant
Ontbijt, lunch of diner bestellingen kunt u tijdens uw verblijf telefonisch aan ons doorgeven. Wij serveren deze bestellingen op uw kamer*.
Mocht u liever gebruik maken van ons restaurant dan is dit mogelijk. Wij hebben enkele tafels beschikbaar. Reserveringen gaan per 45 minuten en wij werken met gespreide aankomsttijden.

Andere verzoeken
Wilt u een fiets huren, drankjes voor op uw terras bestellen of de mooiste wandelroutes horen? Wij zijn de hele dag mobiel bereikbaar. Helaas iets minder persoonlijk dan normaal, maar wel een stuk veiliger.


Hopelijk tot snel.

*onze appartmenten beschikken over een kitchenette met kookplaat. Onze standaardkamers hebben deze mogelijkheid niet.

Wat onze gasten zeggen

We hebben zo lekker geslapen dat we ons verslapen hebben (3 uur!) en we mochten alsnog ontbijten. Super vriendelijk en we komen terug!

4.0/5      
Tripadvisor
4.1/5      
Booking.com
4.1/5      
Google Reviews
4.3/5      
Facebook