Vind uw moment

  • 5% goedkoper dan bij Booking.com
  • Uitzicht keuze: duin of polder
  • Credit card niet vereist
  • Gratis wandel of fietskaart
  • Reserveer nu, betaal pas bij vertrek

 Hotelkamers aan de kust met uitzicht op duinen en polder

Door de unieke ligging van ons hotel bieden onze hotelkamers elk een uitzonderlijk uitzicht over de prachtige natuur waar Strandhotel Camperduin zich in bevindt. Polders, een duingebied en een vogelreservaat; u opent uw ramen en u zit er midden in!

Op dit moment beschikken wij over 26 verschillende soorten hotelkamers; van ‘gewone’ hotelkamers tot verscheidene suites. De inrichting is smaakvol, de kamers zijn comfortabel, de suites luxueus. Door de diversiteit in aanbod kunnen wij naar ieders wens een kamer aanraden.

Faciliteiten
Restaurant met uitzicht op zee;
Privé sauna;
Privé stoomcabine;
Gratis parkeren;
Gratis draadloos internet (WIFI);

Polder en duin kamers

Al onze kamers, zowel aan de polder- als duinzijde, beschikken over een toilet, douche en/of bad, televisie, draadloos internet en koffie- en theefaciliteiten. Daarnaast zijn de kamers uitgerust met een terrasje of een ‘Frans’ balkon. De standaard kamers zijn vanaf 22 m2 incl. badkamer en exclusief eventueel terras.

Suites en appartementen

Vanuit uw bed over het Schoorls duinlandschap of polderlandschap uitkijken of even lekker lui tv kijken? De suites zijn perfecte kamers voor een paar dagen optimaal genieten. Ook heel geschikt voor (groot)ouders met (klein)kinderen. De suite is voorzien van een luxe badkamer met grote stortdouche of bad.

Appartement De Waker

De zon in de zee zien zakken vanuit uw woonkamer en weer op zien komen vanuit de slaapkamer. Prachtig strandappartement voor 8 personen op een unieke plek. De Waker is een appartement (op 100 meter van ons hotel) met op dakterras een prachtig uitzicht op zee.