• 5% goedkoper bij direct boeken
  • Uitzicht keuze: duin of polder
  • Gratis wandel of fietskaart

Hotel arrangement in Schoorl

Happen & stappen 3-daags arrangement

Met een uitzicht over 4 landschappen is ons restaurant de perfecte locatie voor een klaverbladroute. Wilt u naast een diner of lunch ook genieten van de mooie omgeving? Wij hebben vier korte wandelroutes en twee lange fietsroutes in de prachtige omgeving van Struin voor u uitgestippeld. Lekker met uw familie, vrienden of collega’s korte wandelingen maken van 1 tot 3 kilometer over het strand, de dijk, door de polder en de duinen. Of twee lekkere fietstochten door dezelfde landschappen.

DAGPROGRAMMA
U kunt kiezen voor een lunch of dinerprogramma. Bij het dinerprogramma wordt u bij aanvang ontvangen met koffie/thee en ons fameuze Struin appelgebak. Bij terugkomst na de eerste wandeling serveren wij een licht voorgerecht. Na de tweede wandeling serveren we aan een voor u gereserveerde tafel een overheerlijk kopje soep. Na wandeling drie het hoofdgerecht en we sluiten met een nagerecht af na wandeling vier. (starttijd in overleg en u bent natuurlijk niet verplicht alle vier de routes te lopen of te fietsen; minimale deelname 2 personen en reserveren verplicht)

U kunt er ook voor kiezen om de polder en duinroute te fietsen. We hebben voor deze landschappen twee tochten van +/- 15 KM uitgezet. Fietsen kunt bij ons voor € 9,0 per dag huren.

Dit arrangement is inclusief;
3-gangendiner in restaurant Struin met zeezicht
2 nachten overnachting in standaard kamer inclusief uitgebreid ontbijt,
1 dag fietshuur,
Route map met de mooiste routes uit de omgeving.

Prijs € 145,- per persoon
Excl. € 1,85 p.p.p.n. toeristenbelasting
Extra huur Elektrische fiets € 7,5 p.p.
Mogelijk van Pasen t/m oktober. Op maandag restaurant gesloten
Prijs geldt voor een 2-pers. kamer. Suite € 30,- per dag extra

Vraag beschikbaarheid aan