• 5% goedkoper bij direct boeken
  • Uitzicht keuze: duin of polder
  • Gratis wandel of fietskaart

Groepsactiviteiten rondom het hotel

Teambuilding, vergaderbreak, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, schoolreisje of iets te vieren met familie of vrienden? Kies hieronder uit een van de vele outdoor groepsactiviteitenprogramma’s die Strandhotel Camperduin in samenwerking met buitensportbedrijf ‘De jongens uit Schoorl’ aanbiedt. ‘De Jongens uit Schoorl’ maakt voor u – met een doordachte aanpak – van de duinen een grote speeltuin en van het strand een pretpark. De activiteiten staan altijd in het teken van de prachtige Schoorlse omgeving, samenwerking, creativiteit en gezelligheid.

Expeditie Robinson
Recreatief en creatief teamspel op het strand.
In navolging van het zeer populaire en spectaculaire tv-programma Expeditie Robinson is een programma ontwikkeld dat specifiek is gericht op teambuilding. In de expeditie worden onder leiding van een speciale quizmaster zowel denk- als doe-opdrachten uitgevoerd. Zo zit er voor iedere deelnemer binnen het team een onderdeel waarmee zijn of haar specialiteit wordt aangesproken.

Wie is de mol…..?
Hoe goed ken jij de deelnemers?……
Onder leiding van een heuse mollenexpert voeren de teams tal van opdrachten uit. Om de missie tot een goed einde te brengen, moeten ze samenwerken en elkaar vertrouwen. Alleen: wie is te vertrouwen en wie niet? Want de Mol (anoniem vanuit een ander team in uw groep geplaatst met als doel te saboteren) loert iedere minuut tijdens de vele opdrachten over uw schouder mee. Niets is wat het lijkt…
De opdrachten zijn spectaculair, angstaanjagend of ontroerend, maar altijd intrigerend. Er wordt een beroep gedaan op inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal op mensenkennis. Want: …. wie… is… de……..Mol…..?

Gps tocht: Struinen door de Duinen
Groepsactiviteit in de naaldbossen, heide, zand en weide…
Alléén een stukje lopen met een gps? Nou, absoluut niet! Zie om te beginnen eerst maar uw rugzak te bemachtigen voor uw team op weg kan.
Aan de hand van verschillende satellietpunten vindt uw team de weg. Ondertussen wordt uw intellect getest met uiteenlopende vragen, gaat u disc-golfen en ook nog ‘schat zoeken’! Het is géén topsport, maar een onvergetelijke tocht door overweldigende natuur en voor iedereen te doen; dat is Struinen door de Duinen. Eigentijds vermaak met een knipoog naar gezond en sportief!

Uitwaai arrangement
Wind door de haren en zand tussen de tenen…
Geen vol programma, maar lekker onthaasten en tot uzelf komen in de gezonde zeelucht? Kies dan voor het uitwaai arrangement om even een frisse neus te halen op het strand. Ideaal als kort personeelsuitje of vergaderbreak. Een programma voor iedereen en alle leeftijden. Sportief maar ontspannend!
De mogelijke activiteiten;
• Vliegeren met trainer kites
• Beachgolf
• Discgolf
• Boogschieten

Strandsportdag
Tijd voor plezier en actie……
Een ontspannen bedrijfsuitje met een licht competitief karakter, dat is een strandsportdag programma. Lekker op blote voeten deelnemen aan sportieve ontspannen activiteiten die voor iedereen leuk zijn. Creativiteit, plezier, een beetje ‘strijd’ en vooral veel lol kenmerken dit programma.
De strandsportdag Classic bestaat uit:
• Branding raften
• Beachvolleybal
• Zandsculpturen bouwen
• Samenwerkingsopdrachten

Foto Fun Fietstocht
Recreatief, gezellig en superleuk!
Met een gps, fotocamera en mobiele telefoons vertrekt u in teams voor een gezellige maar ook competitieve fietstocht.
De tocht is uitgezet in de fraaie natuurviersprong waarin het Strandhotel zich bevindt. Duinen, bossen, strand en gezellige dorpjes kenmerken de route. Geen doorgaande wegen, maar pittoreske straatjes, dijkjes en bospaadjes. Onderweg beantwoordt u vragen, zijn er ludieke tussenstops, lokale bezienswaardigheden en wordt er uiteraard ook voor wat lekkers onderweg gezorgd.

Boeken of meer informatie: stuur een mail naar j.botman@strandhotel-camperduin.nl of bel: 072 509 2773

Stuur een mail naar j.botman@strandhotel-camperduin.nl voor meer informatie

Voor vragen kunt u ook bellen met 072 509 2773