Vind uw moment

  • 5% goedkoper dan bij Booking.com
  • Uitzicht keuze: duin of polder
  • Credit card niet vereist
  • Gratis wandel of fietskaart
  • Reserveer nu, betaal pas bij vertrek

GROEPSACCOMMODATIES IN SCHOORL

Familiefeest, weekend weg met een vriendengroep, schoolkamp, sportkamp of een ander groepsuitje? Strandhotel Camperduin beschikt het hele jaar door over drie modern uitgeruste groepsaccommodaties met uiteenlopende capaciteiten. U kunt voor een weekend, midweek, week of langer terecht in de Slaper* (max. 26 pers.), de Dromer* (max. 46 pers.) of het Strandhuis (max. 66 pers.). Grotere groep?: de accommodaties zijn ook gezamenlijk te huur.
De Slaper, Dromer en het Strandhuis grenzen – net als het strandhotel – direct aan duin en strand. Ze zijn praktisch ingericht, ruim en van alle gemakken voorzien. Royale keuken, vaatwasser, oven, douches, WiFi, TV, DVD-speler, muziekinstallatie… het is er allemaal.

 

HOTEL ALS GROEPSACCOMMODATIE

Luxe groepsaccommodatie voor 56 personen

Op zoek naar een wat luxere groepsaccommodatie met nog meer privacy? Strandhotel Camperduin (max. 56 pers.) kan in de herfst- en wintermaanden in zijn geheel worden afgehuurd. Ja echt! U zwaait zelf de scepter over het hele hotel inclusief alle(!) hotelfaciliteiten. Van professionele keuken en restaurant met bar tot sauna en turks stoombad. Natuurlijk zijn wij altijd in de buurt om u ‘de weg te wijzen’.

Het Strandhuis

Maximaal 70 personen, buitenhaard, hangmatten, tafeltennistafel, direct aan het duin en 100 meter vanaf het strand

De Dromer

Maximaal 46 personen, buitenhaard, hangmatten, tafeltennistafel, direct aan het duin en 100 meter vanaf het strand

De Slaper

Maximaal 26 personen, buitenhaard, hangmatten, tafeltennistafel, direct aan het duin en 100 meter vanaf het strand

De Waker

Maximaal 8 personen. De Waker is een appartement (op 100 meter van ons hotel) met op dakterras een prachtig uitzicht op zee.