• 5% goedkoper bij direct boeken
  • Uitzicht keuze: duin of polder
  • Gratis wandel of fietskaart

GROEPSACCOMMODATIES IN SCHOORL

Op zoek naar een appartement aan de kust voor een grote of kleine groep? In het pittoreske kustplaatsje Camperduin staat de accommodatie die bij u past (van 4 tot 72 personen). Kies voor ons super-de-luxe appartement aan het strand of voor de riante groepsaccommodaties in het duin. Of boek juist de wat kleinere accommodatie daarnaast. Het is er allemaal. In de herfst- en wintermaanden kunt u zelfs het complete strandhotel (25 kamers en suites) inclusief alle (!) hotelfaciliteiten huren. Ontdek hieronder wat onze accommodaties u te bieden hebben.

Accommodaties in Camperduin aan zee: ideaal voor een weekend, midweek, week of langer weg naar de kust met familie, vrienden of collega’s. Maar ook voor een school-, sportkamp of andere groepsuitjes.

De Slaper, Dromer en het Strandhuis grenzen – net als het strandhotel – direct aan duin en strand. Ze zijn praktisch ingericht, ruim en van alle gemakken voorzien. Royale keuken, vaatwasser, oven, douches, WiFi, TV, DVD-speler, muziekinstallatie… het is er allemaal.

 

Het Strandhuis

Maximaal 70 personen, buitenhaard, hangmatten, tafeltennistafel, direct aan het duin en 100 meter vanaf het strand

De Dromer

Maximaal 46 personen, buitenhaard, hangmatten, tafeltennistafel, direct aan het duin en 100 meter vanaf het strand

De Slaper

Maximaal 26 personen, buitenhaard, hangmatten, tafeltennistafel, direct aan het duin en 100 meter vanaf het strand

Hotel voor groepen

Maximaal 56 personen. Op zoek naar een wat luxere groepsaccommodatie met nog meer privacy? Strandhotel Camperduin kan in zijn geheel worden afgehuurd.