• lowest Price Guarantee
  • View selection: dune or polder
  • Free hiking or cycling map

VERGADEREN AAN DE KUST MET ZICHT OP ZEE

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie voor uw vergadering of bedrijfsevenement aan de Noord-Hollandse kust? Strandhotel Camperduin heeft samen met strandpaviljoen Struin beschikbaarheid voor groepen van vijf tot driehonderd personen. Kies voor uw één- of meerdaagse bijeenkomst uit één van onze drie goed geoutilleerde vergaderzalen. Raak geïnspireerd door het weidse en onovertroffen uitzicht op strand, zee, duinen en polder. Onderbreek de vergadering of het evenement voor een weldadige lunch in Struin, ons strandrestaurant aan zee, een verzorgde picknick in de duinen of voor een frisse neus op het strand. Sluit de dag af met een drankje in de hotel- of strandbar of met een barbecue op het strandterras. Bij iedere reservering kan worden gekozen voor luxe of eenvoudige overnachtingsmogelijkheden. Bij ons is vergaderen aan zee ook echt vergaderen met uitzicht over zee!

Voordelen van vergaderen aan de kust!

Niks stilzitten en vergaderen? Is het juist tijd voor wat teambuilding of een bedrijfsfeest? Strandhotel Camperduin garandeert een actieve, effectieve en onvergetelijke (mid)dag voor uw werknemers. In samenwerking met professioneel buitensportbedrijf De Jongens uit Schoorl zorgt het hotel voor een uitgebreid en gevarieerd activiteitenprogramma.

Vergaderzalen aan de kust

Geen vergaderwens is ons te gek. Strandhotel Camperduin en Strandrestaurant Struin bieden voor iedere zakelijke gelegenheid een arrangement op maat. Onze royale vergaderaccommodaties, idyllisch gelegen in de natuurviersprong van strand, zee, duin en polder, kunnen al uw vergaderwensen aan.
Alle vergaderzalen zijn sfeervol en bieden uitzicht op duinen, zee of strand. U heeft onbeperkte beschikking over koffie, thee en ijswater, laptop, snelle Wi-Fi, beamer, blocnotes en flipover.

Vergaderarrangementen

Strandhotel Camperduin adviseert u graag bij het samenstellen van een programma afgestemd op de gelegenheid en het gezelschap.

Alle arrangementen zijn inclusief; een sfeervolle vergaderruimte met zicht op duinen, zee of strand  Onbeperkt koffie, thee en ijswater. Beamer, bloknote, een flipover met voldoende stiften. WIFI internet. Een lunchbuffet aan zee met huisgemaakte verse salades, soep en een warme snack, fruitsappen, zuivel, vers juttersbrood en diverse belegsoorten.

Niet praten maar doen!

Teambuilding, vergaderbreak, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, schoolreisje of iets te vieren met familie of vrienden? Kies uit een van de vele outdoor groepsactiviteitenprogramma’s die Strandhotel Camperduin in samenwerking met buitensportbedrijf ‘De jongens uit Schoorl’ aanbiedt.  Van branding raften tot kite-vliegeren en van boogschieten tot een gps-tocht door de duinen: ‘De Jongens uit Schoorl’ maken – met een doordachte aanpak – van de duinen een grote speeltuin en van het strand een pretpark.

 

BOEK DIRECT EN BESPAAR 5%