• lowest Price Guarantee
  • View selection: dune or polder
  • Free hiking or cycling map

 Hotelkamers en -suites aan de kust met uitzicht op duinen en polder

Door de unieke ligging van Strandhotel Camperduin bieden onze kamers en suites elk een uniek uitzicht. Duinen, polders en een vogelreservaat; alleen al met de ramen en deuren open zit u midden in de natuur!

De kamers
Kies uit 25 verschillende soorten hotelkamers en suites; van ‘gewone’ hotelkamers tot royale suites waaronder een rolstoelvriendelijke suite. De inrichting is smaakvol, de kamers zijn comfortabel, de suites luxueus en het uitzicht altijd weergaloos. Door de diversiteit in aanbod vindt u altijd een kamer of suite naar wens.

Eten & drinken
Een heerlijke en eerlijke maaltijd staat bij ons hoog in het vaandel. De dag begint met een geserveerd ontbijt van verse streekproducten. Brunch, lunch, BBQ, diner en/of borrel verzorgen wij in ons restaurant met uitzicht op zee. Bij mooi weer op het zeeterras!

Faciliteiten
Gratis faciliteiten bij uw hotelkamer of -suite: voor de deur parkeren op eigen parkeerterrein, snelle WiFi door het hele hotel, privé sauna en Turks stoombad.

 

Polder- en duinkamers

Alle kamers beschikken over een toilet, douche en/of bad met haardroger, televisie, snelle WiFi en koffie- en theefaciliteiten. U bent binnen al ‘buiten’: iedere polder- en duinkamer beschikt over een terrasje of een ‘Frans’ balkon. De standaard kamers zijn vanaf 22 m2 (incl. badkamer en exclusief eventueel terras).

Suites 

Vanuit uw bed over het Schoorls duin- of polderlandschap uitkijken of even lekker lui tv kijken? De royale suites zijn perfect voor een paar dagen optimaal genieten. Ook heel geschikt voor (groot)ouders met (klein)kinderen. De suites zijn voorzien van een luxe badkamer met grote stortdouche of bad.

Appartementen

We beschikken over een aantal appartementen in de directe omgeving van het Strandhotel. Strandappartement De Waker is het enige appartement in Schoorl áán het strand met een riant dakterras. Appartement het Duinpannetje heeft een heerlijk duinterras en Duinappartement nr. 8 is een sfeervol 2-persoonsappartement met ook een klein terras aan de Schoorlse duinen.

Faciliteiten
Restaurant met uitzicht op zee
Geserveerd ontbijt van verse streekproducten
Privé sauna
Privé stoomcabine
Gratis parkeren
Gratis snelle WiFi

BOEK DIRECT EN BESPAAR 5%