• lowest Price Guarantee
  • View selection: dune or polder
  • Free hiking or cycling map

GROEPSACTIVITEITEN RONDOM HET HOTEL

Als u tussen het vergaderen door een frisse neus wil halen, of als leuke aanvulling op uw bedrijfsuitje. Wij bieden in samenwerking met het professionele buitensportbedrijf “De jongens uit Schoorl” een compleet activiteiten programma aan.

Expeditie Robinson Recreatief en creatief teamspel op het strand.

activiteiten met een groep

In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma hebben wij een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding. In de expeditie zitten zowel denk als doe opdrachten, dit om voor iedere deelnemer binnen een team een onderdeel te creëren waarin zijn of haar specialiteit naar voren komt. Speciaal voor deze dag komt onze eigen quizmaster het programma voor de middag uitleggen. Er worden maximaal 6 activiteiten in het programma verwerkt. Sommige activiteiten worden ook wel eens gecombineerd.

Kijk ook op bedrijfsuitje strand

Wie is de mol…..? Hoe goed ken jij je collega’s……

groepsuitje groepsaccommodatie

Onder leiding van onze eigen mollenexpert voeren de teams een tal van opdrachten uit. Om de proeven tot een goed einde te brengen, moeten ze samenwerken en elkaar vertrouwen. Alleen: wie is te vertrouwen en wie niet? Want de Mol (anoniem vanuit een ander team in uw groep geplaatst met als doel te chanteren) loert iedere minuut tijdens de vele opdrachten over uw schouders mee.

De opdrachten zijn spectaculair, angstaanjagend of ontroerend, maar altijd intrigerend. Er wordt een beroep gedaan op inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal op mensenkennis. Want is deze opdracht nu echt zo moeilijk …. of ben jij de mol…..?

GPS tocht door de duinen Naaldbossen, heide zand en weide…

groepsaccommodatie activiteiten

Alléén een stukje lopen met een GPS? Nou, absoluut niet! Voor uw eerste opdracht moet u eerst uw rugzak zien te bemachtigen en dan pas kunt u met uw team op weg. Géén topsport, maar een mooie tocht door een overweldigende natuur en voor iedereen te doen; dat is Struinen door de Duinen.

Onderweg loopt u met uw team langs verschillende satelliet punten, wordt uw intellect getest met uiteenlopende vragen, gaat u discgolfen en ook nog ‘schat zoeken’! Eigentijds vermaak met een knipoog naar gezond en sportief!

Uitwaai arrangement Wind door de haren en zand tussen de tenen…

weg met een groep

Geen vol programma, maar lekker onthaasten en tot uzelf komen in de gezonde zeelucht. Dan is het uitwaai arrangement het ideale programma om even kort een frisse neus te halen op het strand. Ideaal als kort personeelsuitje of vergaderbreak. Een programma voor iedereen en alle leeftijden. Sportief maar ontspannend!

De mogelijke activiteiten; • Vliegeren met trainer kites • Beachgolf • Discgolf • Boogschieten

Strandsportdag Tijd voor plezier en actie……

groepsaccommodatie strand zee

Een ontspannen bedrijfsuitje met een licht competitief karakter, dat is een strandsportdag programma. Lekker op blote voeten deelnemen aan sportief ontspannen activiteiten die voor iedereen leuk zijn. Creativiteit, plezier, een beetje ‘strijd’ en vooral veel lol kenmerken dit programma.

De strandsportdag Classic bestaat uit: • Branding raften • Beachvolleybal • Zandsculpturen bouwen • Samenwerkingsopdrachten

Foto Fun Fietstocht Recreatief, gezellig en super leuk!

groepsuitje schoorl

Uw uitje staat altijd in het teken van een prachtige omgeving van Schoorl, samenwerking, creativiteit en gezelligheid! Met een GPS, Fotocamera en mobiele telefoons vertrekt u in teams voor een gezonde competitie.

De tour is uitgezet in onze fraaie omgeving. Duinen, bossen, strand en gezellige dorpjes kenmerken onze route. Geen doorgaande wegen, maar pittoreske straatjes, dijkjes en bospaadjes. Onderweg moet u vragen beantwoorden, zijn er ludieke tussenstops, lokale bezienswaardigheden en wordt er uiteraard ook voor wat lekkers onderweg gezorgd.

Stuur een mail naar j.botman@strandhotel-camperduin.nl voor meer informatie

Voor vragen kunt u ook bellen met 072 509 2773