• lowest Price Guarantee
  • View selection: dune or polder
  • Free hiking or cycling map

GROEPSACCOMMODATIES IN SCHOORL

Wij beschikken over meerdere groepsaccommodaties in Schoorl. Naast onze twee groepsaccommodaties, De Slaper (26 pers.) en De Dromer (44 pers.),die zowel los als gezamenlijk te huur zijn, beschikken we ook over bijvoorbeeld ‘De Waker’. Een prachtig en luxe Strandappartement in de duinen met zicht op strand en zee.

Daarnaast wordt het strandhotel in de wintermaanden verhuurd als luxe groepsaccommodatie.

Het Strandhuis

Maximaal 70 personen, buitenhaard, hangmatten, tafeltennistafel, direct aan het duin en 100 meter vanaf het strand

De Dromer

Maximaal 44 personen, buitenhaard, hangmatten, tafeltennistafel, direct aan het duin en 100 meter vanaf het strand

De Slaper

Maximaal 26 personen, buitenhaard, hangmatten, tafeltennistafel, direct aan het duin en 100 meter vanaf het strand

De Waker

Maximaal 8 personen. De Waker is een appartement (op 100 meter van ons hotel) met op dakterras een prachtig uitzicht op zee.

HOTEL ALS GROEPSACCOMMODATIE

Luxe groepsaccommodatie voor 56 personen

U wilt graag met uw hele familie of vriendengroep een weekendje/weekje weg maar u heeft wel behoefte aan privacy en een rustige ruimte voor uzelf? Ons prachtige Strandhotel Camperduin wordt van november tot april verhuurd als luxe groepsaccommodatie. Strandhotel Camperduin is volledig rookvrij en uitermate geschikt voor het houden van luxe familie- en vriendenweekenden.

In het restaurant van Strandhotel Camperduin is er genoeg ruimte voor iedereen om gezellig bij elkaar te zitten met het ontbijt, de lunch en het diner. Er kan gekookt worden in de ruime, uitgebreide keuken en er kunnen spelletjes gedaan worden op het terras en in de duinen. Daarnaast is er genoeg privacy want als u zich even wilt terugtrekken heeft u uw eigen kamer waar niemand u kan storen.

Slaapkamers Er zijn in totaal 56 slaapplaatsen; 16x 2-persoonskamer 2x 1-persoonskamer 5x 4-persoonssuites 1x 2-persoonssuite

Op elke kamer bevindt zich in ieder geval het volgende: Douche en/of bad Toilet Wastafel Spiegel Kledingkast Tafeltje met stoel(en) Televisie Telefoon Terras of Frans balkon

De suites zijn luxer en groter en hebben daarom het volgende extra: (Slaap)bank Eettafel met stoelen Kitchenette met magnetron DVD-speler

Overige faciliteiten Rookvrij hotel en restaurant; Sauna Stoomcabine Gratis parkeren; Gratis draadloos internet (WIFI); Computer voor algemeen gebruik.

Omdat het gehele hotel voor u alleen afgehuurd is, kunt u van alle faciliteiten in het hotel gebruik maken. Een erg luxe vorm van met een groep op vakantie gaan dus!

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen: 072 509 1436