• lowest Price Guarantee
  • View selection: dune or polder
  • Free hiking or cycling map

Contact

Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw mail binnen twee dagen. Voor boekingen kunt u ook bellen met 072 509 1436

Routebeschrijving

Toeristische route vanaf de A9 Bent u ruim op tijd en vindt u het leuk om meteen de omgeving te zien, raden we aan om vanaf de A9 bij Uitgeest af te slaan. Van Uitgeest t/m Camperduin rijdt u langs gezellige kleine dorpjes en door een prachtig landschap. Volg vanaf Uitgeest in chronologische volgorde Castricum, Egmond, Bergen, Schoorl, Groet en Camperduin. U bent een half uur langer onderweg, maar raakt al meteen in de vakantiestemming. Mocht u vragen hebben over de omgeving horen wij dat graag.

Recht toe recht aan Let op: Niet alle navigatie systemen kunnen Camperduin goed vinden! Probeer het hotel dan te vinden op Schoorl. Vaak lukt het dan wel. Zo niet, kunt u ons op ouderwetse manier natuurlijk ook vinden.

Vanaf de A9 Volg vanaf de A9 Den Helder. Na de ring van Alkmaar komt u op de N9 en blijft u Den Helder aanhouden. Volg vanaf de N9 Schoorl en daarna Groet. U rijdt inmiddels al op de Heereweg, maar zal deze uit moeten rijden tot aan het strand van Camperduin. Als u in Camperduin de rotonde rechtdoor pakt ziet u het hotel aan de linkerkant verborgen achter het duin.

Vanuit Den Helder Vanuit Den Helder volgt u  de N9 naar Alkmaar. U slaat af bij Petten en volgt de borden Schoorl/Camperduin. In Camperduin aangekomen gaat u rechtsaf bij de rotonde. Het hotel is gevestigd aan uw linkerhand.

BOEK DIRECT EN BESPAAR 5%