Vind uw moment

  • 5% goedkoper dan bij Booking.com
  • Uitzicht keuze: duin of polder
  • Credit card niet vereist
  • Gratis wandel of fietskaart
  • Reserveer nu, betaal pas bij vertrek

VERGADEREN AAN DE KUST MET ZICHT OP ZEE

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie voor uw vergadering of bedrijfsevenement, aan de kust? Strandhotel Camperduin heeft alles onder één dak voor groepen van vijf tot driehonderd personen. Kies voor uw één- of meerdaagse bijeenkomst uit één van onze drie modern geoutilleerde vergaderzalen. Raak geïnspireerd door het weidse en onovertroffen uitzicht op het strand, de zee, de Schoorlse duinen en de polder. Onderbreek de vergadering of het evenement voor een weldadige lunch in Struin, ons strandrestaurant aan zee, een verzorgde picknick in de duinen of voor een frisse neus op het strand. Sluit de dag af met een drankje in de hotel- of strandbar of met een barbecue op het strandterras. Bij iedere reservering kan worden gekozen voor luxe of eenvoudige overnachtingsmogelijkheden. Bij ons is vergaderen aan zee ook echt vergaderen met uitzicht over zee!

Voordelen van vergaderen aan de kust!

Niks stilzitten en vergaderen? Is het juist tijd voor wat teambuilding of een bedrijfsfeest? Strandhotel Camperduin garandeert een actieve, effectieve en onvergetelijke (mid)dag voor uw werknemers. In samenwerking met professioneel buitensportbedrijf De jongens uit Schoorl zorgt het hotel voor een uitgebreid en gevarieerd activiteitenprogramma.

Vergaderzalen aan de kust

Strandhotel Camperduin beschikt over vijf volledig gescheiden zalen welke ruimte bieden aan groepen tot 500 personen, afhankelijk van de opstelling. Alle zalen beschikken over direct daglicht en bieden een inspirerend uitzicht over zee, strand, bos en duinen.

Tijdens uw vergadering of evenement heeft u gratis de beschikking over draadloos internet, een beamer ,flipovers, stiften en een white board. Daarnaast biedt het Strandhotel u de mogelijkheid tot de huur van state of the art audio visuele apparatuur.

Vergaderarrangementen

Strandhotel Camperduin adviseert u graag bij het samenstellen van een programma afgestemd op de gelegenheid en het gezelschap.

Alle arrangementen zijn inclusief; een sfeervolle vergaderruimte met zicht op duinen, zee of strand  Onbeperkt koffie, thee en ijswater. Beamer, bloknote, een flipover met voldoende stiften. WIFI internet. Een lunchbuffet aan zee met huisgemaakte verse salades, soep en een warme snack, fruitsappen, zuivel, vers juttersbrood en diverse belegsoorten.

Niet praten maar doen!

Als u tussen het vergaderen door een frisse neus wil halen, of als leuke aanvulling op uw bedrijfsuitje. Wij bieden in samenwerking met het professionele buitensportbedrijf “De jongens uit Schoorl” een compleet activiteiten programma aan.

Dé specialist in het organiseren van sportieve, recreatieve en creatieve activiteiten en arrangementen in Schoorl en omstreken. De jongens uit Schoorl zien de duinen als een grote speeltuin en het strand als een pretpark waarbij de branding de grootste attractie is.