Find your moment

  • lowest Price Guarantee
  • View selection: dune or polder
  • Credit card not required
  • Free hiking or cycling map
  • Book now, only pay on departure

HOTEL IN SCHOORL. OP DE KRUISING VAN ZEE, STRAND, POLDER EN DUIN

Geniet van de unieke natuurviersprong waarin Strandhotel Camperduin verborgen ligt. Wandel of fiets door de duinen, langs het strand, over de dijk of in de polder en verdwijn even helemaal in deze ultieme natuurbeleving. Neem met een voldaan gevoel plaats voor een verrukkelijk diner in ons strandrestaurant met uitzicht over strand en zee. Overnacht midden in de natuur en word vol verwondering wakker bij de aanblik van het prachtige polder- en duinlandschap. Strandhotel Camperduin: een plek met rust en ruimte, stiltes en stormen. Dat is waar wij voor staan.

Vergaderen aan zee

Vergaderen aan de kust met direct zicht op zee. Voorzien van alle benodigde vergaderfaciliteiten en ideale uitvalsbasis voor vergaderbreaks op het strand of in de duinen.

Arrangementen

Toe aan een paar dagen ontspannen en comfortabel genieten aan de kust? Wij hebben een aantal heerlijke hotel arrangementen speciaal voor de nazomer voor u samengesteld.

Kamers

Door de unieke ligging van ons hotel bieden onze kamers elk een uitzonderlijk uitzicht. Polders, een duingebied en een vogelreservaat; u opent uw ramen en u zit er midden in!

Groepsaccommodatie

Wij beschikken over drie groepsaccommodaties. De Slaper en De Dromer en het hotel dat in de herfst en wintermaanden verhuurd wordt als luxe groepsaccommodatie.

 

HET UITZICHT VANUIT EEN DUINKAMER

surroundings

The surrounding area of Strandhotel Camperduin offers a variety of activities. Thanks to the setting, the hotel is a perfect operating base for alternate bicycle rides and long walks on the beach or through the dunes. Sport loving visitors also have the opportunity to mountain bike on one of the most beautiful ATB routes of Holland!

Routes

On our website you can organize your own hiking and biking trails. Alternatively, you can use our hiking and biking app. with the best routes around the hotel

Activities

As a nice addition to your corporate event. We offer in cooperation with a eventcompany a full activity program.

museums

The surrounding area of Camperduin also brings relief to culture lovers. Old cities and remarkable museums make it possible to rediscover history.

Why do our guests return?


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze seizoensaanbiedingen of bent u gewoon geïnteresseerd in de omgeving van het hotel. Wij houden u graag op de hoogte met onze nieuwsbrief!